Larmappen

Nyheter med nya funktioner

Larmappen!


Under början på året 2017 kommer vi att uppdatera Larmappen med en hel del nya funktioner. Bland annat har vi lagt antal larm på kontot så att detta kan ses även på första sidan. Vi har även lagt in knapp till en HLR sida. Detta för att ge information om hur man beter sig och i vilken ording man skall prioritera vid ett nödläge. "Varna dina vänner" är också en ny tjänst, här vänder vi på steken för här är det du som varnar dina vänner för att dom inte skall råka illa ut.//Red.

Varna dina vänner


NY FUNKION: Varna dina vänner är framtagen för att du själv skall kunna varnas dina vänner så att dom inte råkar illa ut. Meddelandet gå ut till alla dina vänner i Larmkedjan samtidigt. Här skriver du in din varning själv i textboxen och trycker på skicka.

Ring SOS Alarm och ange din position


Här får du din position i latitude och longitude med googles geocoding format. Vid uppringning kan du nå koordinaterna som sparas som intern notifiering.

Larma även när täckning saknas!


Här skriver du ett meddelande och mottagarens mobilnummer. OBS! Detta skickas inte till din larmkedja utan bara till en vald mottagare. SMS:et skickas inkluderat med din position i form av en länk.

Köp larm med Applekontot!


Nu blir det lättare att köpa larm till Larmappen. Köpet går via ditt egna Applekonto. Välj antal larm och tryck på köp.

Hjärt & Lungräddning!


Information om HLR (Hjärt & Lungräddning) med text och illustrationer