Larmappen

Vi släpper ny uppdatering 15/1-17!


Skicka larm till dina vänner


För dig som har uppdaterat Larmappen!

klicka här.

Nu utökar vi vår tjänst i Norden!

Vi välkomnar våra Nordiska grannar att använda Larmappen. Vi har även lagt in nya funktioner och information som vi tror kan vara till nytta för er som använder Larmappen. Gå till Funktioner för att ta del av informationen.
NYHET! Du kan nu lätt och smidigt köpa larm från ditt Applekonto.
OBS! De nya funktionerna finns för närvarande ej tillgängliga för android OS. Vi beräknar släppa en ny version av Larmappen för android OS med nya funktioner under våren 2017.
Ladda ner appen här:

Ladda ner för iPhone Ladda ner för Android

Några unika funktioner med Larmappen

OBEROENDE VILKEN MOBILTELEFON: Larmet kan tas emot med vilken typ av mobiltelfon som helst! Larmmottagarna behöver inte ha Larmappen installerad.´
LARMPOSITION: Vid larm kan alltid mottagaren se den nödställdes larmposition på karta. Position finns antingen på kartan i Larmappen eller på vår hemsida.
FÖLJ DEN NÖDSTÄLLDE: Mottagare vid larm kan följa den nödställde under 1 timma via larmposition på karta.

Några nyheter i nya Larmappen!

Varna dina vänner!


Detta är ett försök

Nu kan DU varna dina vänner i larmkedjan. Det kan vara saker som händer i närheten av dig och där du nu har chansen att varna. Gå in via varningstriangeln på första sidan fyll i valfri text och skicka VarningsLarm till alla dina vänner i Larmkedjan. Även här medföljer larmpositiontjänsen som gör dig synlig på kartan.

Ring 112! Uppge din positionTjänsten är framtagen för att man snabbt skall kunna ringa upp SOS Alarm och samtidigt kunna förmedla sin position. Som exempel kan nämnas trafikolycka, sjönöd eller liknande. Koordinaterna är i Google geocode format.

Hjärt och Lungräddning!Detta är en liten illustrerad instrucktion på hur man beter sig och vilken ordningsföljd som är bäst att följa när det gäller en människa som har råkat ut för hjärt/lung problem.

Din sida! (Kommer inom kort)

Vi har gjort en egen sida för er som redan har skapat ett konto i Larmappen. Logga in längst upp på sidan med ditt mobilnummer och lösenord. Här kan du ändra dina kontouppgifter och kontrollera ditt larmkonto bland annat.


Larmappen för alla